Har akkurat brygget en California common, med en ganske stor starter (4l) da gjæren var litt slakk..
Satte starter på tirsdag kveld og kjørte den på magnetrører ved 19 °C. Satte den på kjøl etter 48 timer. Dekanterte som vanlig i kveld etter innmesk var gjort, og oppdaget et "flak" på 1*3*0,0? cm i kolben som bestod av karamellisert/brent DME som koste seg sammen med en flott mengde gjær Valgte derfor å pitche gjæren gjennom en tesil (desinfisert selvsagt) og "flaket" måtte si farvel til sin nye venn gjæren :yes:
Så til spørsmålet; Noen som har formening om dette kommer til å sette smak på brygget?
Satte starter på tirsdag kveld og kjørte den på magnetrører ved 19 °C. Satte den på kjøl etter 48 timer. Dekanterte som vanlig i kveld etter innmesk var gjort, og oppdaget et "flak" på 1*3*0,0? cm i kolben som bestod av karamellisert/brent DME som koste seg sammen med en flott mengde gjær Valgte derfor å pitche gjæren gjennom en tesil (desinfisert selvsagt) og "flaket" måtte si farvel til sin nye venn gjæren :yes:
Så til spørsmålet; Noen som har formening om dette kommer til å sette smak på brygget?