Nøkling
Norbrygg-medlem
Når man bruker 6 timer av dagen til brygging...så er man nøyaktig.
Hver minste detalj er under kontroll.
Og selv med 28 liter, kokende, sukkerholdig veske....som til tider kan sammenlignes med napalm....så går det som oftest bra....tross utallige muligheter til å svi av både det ene og det andre.
Men før eller siden....så går man på en smell!
Og det skjer selvfølgelig, når bryggedagen er komplett. Gjæren er pitchet.....og Grandiosa'en skal tas ut av ovnen.....*svidd-hud-lyd*
Hver minste detalj er under kontroll.
Og selv med 28 liter, kokende, sukkerholdig veske....som til tider kan sammenlignes med napalm....så går det som oftest bra....tross utallige muligheter til å svi av både det ene og det andre.
Men før eller siden....så går man på en smell!
Og det skjer selvfølgelig, når bryggedagen er komplett. Gjæren er pitchet.....og Grandiosa'en skal tas ut av ovnen.....*svidd-hud-lyd*
Sist redigert: