Gahr
Norbrygg-medlem
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Graffs Saison
OG: 1048
FG: 1005
Farve (beregnet): 7 EBC
Beregnet bitter: 22 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
2053 gram Bestmalz pilsnermalt
2028 gram Thomas Fawcett maris otter pale malt
784 gram Bestmalz hvetemalt
258 gram Thomas Fawcett rugmalt
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
Innmesk 35 °C i 30 min
Økt med dekoksjon til 45 °C i 40 min
Økt med dekoksjon til 63 °C i 90 min
Utmesk 77 °C i 10 min
Humle
12 gram Centennial pellets 12 %-alfa 90 min
73 gram Amarillo pellets 9,2 %-alfa 0 min
7 gram Persille 0 min
3 gram Rosmarin 0 min
3 gram Timian 0 min
1 gram Salvie 0 min
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3711 French Saison, 1 pakke i 1,5 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager 21 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 26.08.2012
Tappedato: 2.09.2012
Navn på brygget: Graffs Saison
OG: 1048
FG: 1005
Farve (beregnet): 7 EBC
Beregnet bitter: 22 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
2053 gram Bestmalz pilsnermalt
2028 gram Thomas Fawcett maris otter pale malt
784 gram Bestmalz hvetemalt
258 gram Thomas Fawcett rugmalt
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
Innmesk 35 °C i 30 min
Økt med dekoksjon til 45 °C i 40 min
Økt med dekoksjon til 63 °C i 90 min
Utmesk 77 °C i 10 min
Humle
12 gram Centennial pellets 12 %-alfa 90 min
73 gram Amarillo pellets 9,2 %-alfa 0 min
7 gram Persille 0 min
3 gram Rosmarin 0 min
3 gram Timian 0 min
1 gram Salvie 0 min
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3711 French Saison, 1 pakke i 1,5 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager 21 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 26.08.2012
Tappedato: 2.09.2012