[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Sarah Pale Ale-in
OG: 1047
FG: 1011
Farve (beregnet): 14 EBC
Beregnet bitter: 35 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
3750 gram 72 % Pale 7 EBC
1250 gram 24 % Pils 3 EBC
135 gram 2 % Crystal 135 EBC
37 gram 2 % Cara-pils 37 EBC
Vann
15 l til innmesking
Meskeskjema
60 min 66 °C
Kommentar til mesking: CaCO3 1g/10L og NaHCO3 1g/10L og CaSO4 3g/10L i vannet
Humle
19 gram Northern Brewer Pellet 10.5 %-alfa 60 min
5 gram Cascade Pellet 6.7 %-alfa 30 min
14 gram Cascade Pellet 6.7 %-alfa 15 min
2 gram Northern Brewer Pellet 10.5 %-alfa 15 min
22 gram Cascade Pellet 6.7 %-alfa 1 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs 001 Flytende Vanlig starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 20 grader
Modning/sekundærgjæring 4 dager ved 20 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 22.05.2010
Tappedato: 8.06.2010
Kommentar: "Tørr"humlet" 25 g tørket chipotle chilier per 10L ferdiggjæret øl. Sto i 4 dager, så flasket. Målet var en øl som har både røyket og chilikrydret preg på en uvanlig øltype å gjøre slikt med, nemlig pale ale. Ølets motto: "This bitch bites!"[/tt]
Navn på brygget: Sarah Pale Ale-in
OG: 1047
FG: 1011
Farve (beregnet): 14 EBC
Beregnet bitter: 35 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
3750 gram 72 % Pale 7 EBC
1250 gram 24 % Pils 3 EBC
135 gram 2 % Crystal 135 EBC
37 gram 2 % Cara-pils 37 EBC
Vann
15 l til innmesking
Meskeskjema
60 min 66 °C
Kommentar til mesking: CaCO3 1g/10L og NaHCO3 1g/10L og CaSO4 3g/10L i vannet
Humle
19 gram Northern Brewer Pellet 10.5 %-alfa 60 min
5 gram Cascade Pellet 6.7 %-alfa 30 min
14 gram Cascade Pellet 6.7 %-alfa 15 min
2 gram Northern Brewer Pellet 10.5 %-alfa 15 min
22 gram Cascade Pellet 6.7 %-alfa 1 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs 001 Flytende Vanlig starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 20 grader
Modning/sekundærgjæring 4 dager ved 20 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 22.05.2010
Tappedato: 8.06.2010
Kommentar: "Tørr"humlet" 25 g tørket chipotle chilier per 10L ferdiggjæret øl. Sto i 4 dager, så flasket. Målet var en øl som har både røyket og chilikrydret preg på en uvanlig øltype å gjøre slikt med, nemlig pale ale. Ølets motto: "This bitch bites!"[/tt]