Bishops finger

PerEinar

Norbrygg-medlem
I høstferien var min kone og jeg noen dager i London, på samme tid var også mine foreldre der. De var der sammen med et vennepar og bodde i sjømannskirken. I kjøleskapet i leiligheten sin fant de noen bokser øl av merket bishops finger( for øvrig et passende navn, med tanke på hvor de fant det), ølet er veldig godt. God smak av malt, passe bittert og lite smak av humle. Jeg fant en "clone" oppskrift på det som mest sannsynlig er mitt neste brygg :) får se om en finner innholdet. Oppskriften er som følger:

Bishops finger:

All grain, premium bitter
Batch size 21 L
Boil size 28,5 L
Boil time 90 min

OG 1.055
FG 1.013
AVB 5.53%

Malt/korn
3.3 kg gladfield pilsner
340 g torrified wheat
450 g flaked corn
370 g gladfield medium crystal
113 g UK amber

Humle
21 g target pellet aa 9.2 - 90 min
16 g east kent goldings pellet aa 5 - 15 min
16 g styrian goldings pellet aa 5.5 - 15 min
28 g east kent goldings pellet aa 5 - 1 min

Annet
1 ts irish Moss - kokes i 15 min

Mesk
Infusion 66.2 C 90 min

Gjær
Wyeast - thames valley ale 1275 (214 billioner celler - 2 rør eller starter)
Gjæres på 17 C
 
Tilbake
Topp