For 1 liten uke siden satt jeg en porter til gjæring.
Som et eksperiment så tenker jeg å tilsette multer i en del av denne.
Planen er å tilsette ca 2 kg multebær + noe lokalprodusert multeSirup ( som inneholder bla a sukker) i 10-12L i sekundærkaret.
Dette skal få stå en tid til modning, men hvordan vil utgæringen bli når det dukker opp mer mat uten ekstra oksygen?
Risikerer jeg en søt sak som kan gå i lufta på flaske? Eller vil gjæringen ta deg opp igjen og gjære "helt" ned?
( WLP 007)
stian
Som et eksperiment så tenker jeg å tilsette multer i en del av denne.
Planen er å tilsette ca 2 kg multebær + noe lokalprodusert multeSirup ( som inneholder bla a sukker) i 10-12L i sekundærkaret.
Dette skal få stå en tid til modning, men hvordan vil utgæringen bli når det dukker opp mer mat uten ekstra oksygen?
Risikerer jeg en søt sak som kan gå i lufta på flaske? Eller vil gjæringen ta deg opp igjen og gjære "helt" ned?
( WLP 007)
stian