Hallais ! Er tom for øl og det er sommer og oppussing av vaskerom til forberedelsesrom for ølbrygging har tatt tiden min fra brygging.
Brygga en batch i forrige uke, simpel pilsner som har jobba for harde livet i en uke no. Den har roa seg litt no, så tenkte å tørrhumle den idag også eventuelt hive den på fat imorgen og la den kose seg der noen dager før eg hiver den på kjøl.
Ka tenker folket ?
Eg er klar over at det vil forekomme noe slam i bunn, men det gjør det uansett om eg venter til gjæren er ferdig. Det positive er jo at ølet er fortere ferdig karbonert og eg får øl til helgen.
Brygga en batch i forrige uke, simpel pilsner som har jobba for harde livet i en uke no. Den har roa seg litt no, så tenkte å tørrhumle den idag også eventuelt hive den på fat imorgen og la den kose seg der noen dager før eg hiver den på kjøl.
Ka tenker folket ?
Eg er klar over at det vil forekomme noe slam i bunn, men det gjør det uansett om eg venter til gjæren er ferdig. Det positive er jo at ølet er fortere ferdig karbonert og eg får øl til helgen.