Tenkte å brygge en APA SMaSH med Mosaic denne uka.
Ser for meg noe slikt:
Batch: 25l
OG: 1.050
FG: 1.014
IBU: 31,9
IBU/SG: 0,6
ABV: 5,5%
5,5kg Maris Otter Pale Malt
Mesk: 66@60min, 77@5min
Kok: 60min
15g Mosaic (11,5%) - 30min
25g Mosaic (11,5%) - 15min
40g Mosaic (11,5%) - 2min
80g Mosaic (11,5%) - Tørrhumle fra dag 5
Totalt: 160g
Whirlfloc - 15min
Gjærnæring - 10min
Gjær: WLP090 San Diego Super Yeast
Ser for meg noe slikt:
Batch: 25l
OG: 1.050
FG: 1.014
IBU: 31,9
IBU/SG: 0,6
ABV: 5,5%
5,5kg Maris Otter Pale Malt
Mesk: 66@60min, 77@5min
Kok: 60min
15g Mosaic (11,5%) - 30min
25g Mosaic (11,5%) - 15min
40g Mosaic (11,5%) - 2min
80g Mosaic (11,5%) - Tørrhumle fra dag 5
Totalt: 160g
Whirlfloc - 15min
Gjærnæring - 10min
Gjær: WLP090 San Diego Super Yeast
Sist redigert: