Noen kommentarer på denne? Det blir nok kanskje en god IPA av dette :biersmile:
Hvor mye har det eventuelt for seg å styre med fersk gjær og gjærstarter etc. Jeg hadde tenkt å gjære på relativt lav temperatur for å ikke få et altfor stort gjærpræg. Meninger og råd mottas med takk!
Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1060
FG:
Alcohol: 5.9 % by vol.
Colour: 23 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 53 IBU
BU/GU: 0.88
Fermentables
Liquid Extract (Weyermann) 4000 grammes 89 % (Bavarian Pilsner)
Dry Wheat Extract 500 grammes 11% (50% eller deromkring hvete)
Mash schedule: Extract
Hops
Cascade 6.5% alpha 50 grammes 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 grammes dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Comments:
Edit: Trykkleif
Hvor mye har det eventuelt for seg å styre med fersk gjær og gjærstarter etc. Jeg hadde tenkt å gjære på relativt lav temperatur for å ikke få et altfor stort gjærpræg. Meninger og råd mottas med takk!
Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1060
FG:
Alcohol: 5.9 % by vol.
Colour: 23 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 53 IBU
BU/GU: 0.88
Fermentables
Liquid Extract (Weyermann) 4000 grammes 89 % (Bavarian Pilsner)
Dry Wheat Extract 500 grammes 11% (50% eller deromkring hvete)
Mash schedule: Extract
Hops
Cascade 6.5% alpha 50 grammes 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 50 grammes dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Comments:
Edit: Trykkleif