Amerikansk IPA?

Duckboot

Norbrygg-medlem
Tror folket at dette vil funke som en tørsteslukker?

6,50 kg Pale Malt (2 Row) US (3,9 EBC) Grain 1 92,9 %
0,50 kg Brown Sugar, Dark (98,5 EBC) Sugar 2 7,1 %

56,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 60,0 min Hop 3 42,4 IBUs
28,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 30,0 min Hop 4 16,3 IBUs
28,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 10,0 min Hop 5 7,7 IBUs
28,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 5,0 min Hop 6 4,2 IBUs
112,00 g Centennial [8,90 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 8 0,0 IBUs

Brunsukker for å få den "tørrere", og gjær tror jeg blir US05 eller WLP-001 (Får se hvordan tiden strekker til).
 
Forskjellen på vanlig brunt og hvitt sukker er liten, men jeg ville gått for hvitt i en IPA. Det fjerner et lite «uromoment» i aromaen.
 
Støtter Gustav her. Gå for vanlig sukker. Ikke vits å bruke brunt sukker om det bare er for å "tørre ut".
 
Tror folket at dette vil funke som en tørsteslukker?

6,50 kg Pale Malt (2 Row) US (3,9 EBC) Grain 1 92,9 %
0,50 kg Brown Sugar, Dark (98,5 EBC) Sugar 2 7,1 %

56,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 60,0 min Hop 3 42,4 IBUs
28,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 30,0 min Hop 4 16,3 IBUs
28,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 10,0 min Hop 5 7,7 IBUs
28,00 g Centennial [8,90 %] - Boil 5,0 min Hop 6 4,2 IBUs
112,00 g Centennial [8,90 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 8 0,0 IBUs

Brunsukker for å få den "tørrere", og gjær tror jeg blir US05 eller WLP-001 (Får se hvordan tiden strekker til).
Hei. Hvordan ble resultatet av denne? Og hva brygget du i?
 
Tilbake
Topp