kjetilj
Norbrygg-medlem
Har planer om å brygge en Amerikansk Stout med mitt BIAB-system.
Ønsker innspill på følgende oppskrift:
Batchstørrelse: 21 l
OG: 1058
FG: 1013
ABV: 6,1 %
IBU: 61
EBC: 76
Koketid: 90 min
Effektivitet: 60 %
5,8kg Pale Ale Malt
0,4kg Crystal 10 L
0,34kg Roasted Barley
0,25kg Flaked Oats
0,15kg Chcolate Malt
Humle:
27 g Columbus/Tomahawk 16,4 % 60 min
34 g Centennial 10,2 % 5 min
Safale S-04 gjær
Naturlig karbonering med 70 g sukker. Tappes på Cornelius-fat.
Dette er første gang jeg brygger stout, så jeg ønsker noen innspill.
Ønsker innspill på følgende oppskrift:
Batchstørrelse: 21 l
OG: 1058
FG: 1013
ABV: 6,1 %
IBU: 61
EBC: 76
Koketid: 90 min
Effektivitet: 60 %
5,8kg Pale Ale Malt
0,4kg Crystal 10 L
0,34kg Roasted Barley
0,25kg Flaked Oats
0,15kg Chcolate Malt
Humle:
27 g Columbus/Tomahawk 16,4 % 60 min
34 g Centennial 10,2 % 5 min
Safale S-04 gjær
Naturlig karbonering med 70 g sukker. Tappes på Cornelius-fat.
Dette er første gang jeg brygger stout, så jeg ønsker noen innspill.