All late APA

Har tenkt å bevege meg ut av verdenen med ferdige allgrain sett fra olbrygging.no og bryggselv.no. Tenkte å gjøre et forsøk på en "All late APA" med Citra og Amarillo. Har en BB30 og forsøker å få en 25l batch med denne.
Har lekt meg med BeerSmith2 og kommet frem til følgende oppskrift:

4,50 kg Pale Malt (2 Row) US (3,9 EBC) Grain 1 75,0 %
1,00 kg Vienna Malt (6,9 EBC) Grain 2 16,7 %
0,30 kg Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 3 5,0 %
0,20 kg Carafoam (3,9 EBC) Grain 4 3,3 %
10,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 20,0 min Hop 5 5,2 IBUs
10,00 g Citra [12,00 %] - Boil 20,0 min Hop 6 6,8 IBUs
0,50 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins) Fining 7 -
20,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min Hop 8 8,1 IBUs
10,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 10,0 min Hop 9 3,1 IBUs
20,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 5,0 min Hop 10 3,4 IBUs
20,00 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min Hop 11 4,5 IBUs
20,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 2,0 min Hop 12 1,5 IBUs
20,00 g Citra [12,00 %] - Boil 2,0 min Hop 13 1,9 IBUs
0,50 tsp Yeast Nutrient (Boil 2,0 mins) Other 14 -
2,0 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) [50,28 ml] 
20,00 g Amarillo [9,20 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 16 0,0 IBUs
20,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 17 0,0 IBUs

Noen gode innspill til dette prosjektet?
 
Tilbake
Topp