Fikk tak i oppskriften, skal nok prøves:
"Hold deg rundt 15 IBU med tyske humler, helst tettnang, ingen store late additions.
Her er malt bill, tall i prosent.
6.0 Carahell Malt (Weyermann)
1.8 Caramunich Type 2
6.0 Melanoidin Malt
3.0 Carahell Wheat Malt
35.7 Pale Ale Malt
3.0 Sauer(acid)
44.6 Wheat Malt
Først en rest på 45 grader I 15 minutter (for å øke produksjonen av stoffet som lager banankarakter) deretter 68 grader i 1 time.
White Labs WLP300 Hefeweizen Ale ved 20 grader"
Er ingen stor fan av hvete, men denne var veldig bra.
På flaske:
Guinness
Belma Pale Ale
Garlic Porter
Dubbel
Mandarina Porter
Celebrator Doppelbock klone
Westvleteren 12 klone
Nelson Saison
"Hold deg rundt 15 IBU med tyske humler, helst tettnang, ingen store late additions.
Her er malt bill, tall i prosent.
6.0 Carahell Malt (Weyermann)
1.8 Caramunich Type 2
6.0 Melanoidin Malt
3.0 Carahell Wheat Malt
35.7 Pale Ale Malt
3.0 Sauer(acid)
44.6 Wheat Malt
Først en rest på 45 grader I 15 minutter (for å øke produksjonen av stoffet som lager banankarakter) deretter 68 grader i 1 time.
White Labs WLP300 Hefeweizen Ale ved 20 grader"
Er ingen stor fan av hvete, men denne var veldig bra.
På flaske:
Guinness
Belma Pale Ale
Garlic Porter
Dubbel
Mandarina Porter
Celebrator Doppelbock klone
Westvleteren 12 klone
Nelson Saison