Melding fra Tom:
"Ølsymposium om Porter
med Gastronomisk Institutt og Sigrid Strætkvern.
Onsdag 20/10 kl 19.00
Cardinal vil sette igang en serie symposier der tema er øl og mat. Mat lagd med og til øl. Denne formen av arrangement er ment å ha mindre fokus på "kurs" og mer fokus på smak, både i øl og mat.
Vi er så heldige å ha fått med oss Sigrid Strætkvern som innleder til denne serien. Sigrid har skrevet den meget gode boken "Øl med kniv og gaffel" hvor temaet vårt er beskrevet så godt som det lar seg gjøre. (Boken kan kjøpes på Cardinal)
Vi vil dekke opp til buffet med retter som Gastronomisk Institutt har kreert for anledningen, og de vil forklare og beskrive maten, og hva de tenker rettene passer til.
Så er det fritt frem til å smake de gode varer og la diskusjonen gå, samtidig som Sigrid og kokkene er tilgjengelig for spørsmål.
Billetter er til salgs i vår pub, og koster kr 450,-."
Jeg blir også med som "åndelig veileder" på dette opplegget, og vil ved behov avgi en KORT kommentar om de enkelte øltypenes historie.
Opplegget legger ellers opp til aktiv medvirkning av deltakerne. Jeg legger ikke skjul på at vi har kjempeforventninger til symposiene, og er knallfornøyde med å ha fått Gastronomisk Institutt med på laget.
De som etter symposiets slutt mener de har fått kontakt med sine skytsengler, vil IKKE bli avkrevd ekstrabetaling til halvroyale prinsesser. Her er alt inkludert!
"Ølsymposium om Porter
med Gastronomisk Institutt og Sigrid Strætkvern.
Onsdag 20/10 kl 19.00
Cardinal vil sette igang en serie symposier der tema er øl og mat. Mat lagd med og til øl. Denne formen av arrangement er ment å ha mindre fokus på "kurs" og mer fokus på smak, både i øl og mat.
Vi er så heldige å ha fått med oss Sigrid Strætkvern som innleder til denne serien. Sigrid har skrevet den meget gode boken "Øl med kniv og gaffel" hvor temaet vårt er beskrevet så godt som det lar seg gjøre. (Boken kan kjøpes på Cardinal)
Vi vil dekke opp til buffet med retter som Gastronomisk Institutt har kreert for anledningen, og de vil forklare og beskrive maten, og hva de tenker rettene passer til.
Så er det fritt frem til å smake de gode varer og la diskusjonen gå, samtidig som Sigrid og kokkene er tilgjengelig for spørsmål.
Billetter er til salgs i vår pub, og koster kr 450,-."
Jeg blir også med som "åndelig veileder" på dette opplegget, og vil ved behov avgi en KORT kommentar om de enkelte øltypenes historie.
Opplegget legger ellers opp til aktiv medvirkning av deltakerne. Jeg legger ikke skjul på at vi har kjempeforventninger til symposiene, og er knallfornøyde med å ha fått Gastronomisk Institutt med på laget.
De som etter symposiets slutt mener de har fått kontakt med sine skytsengler, vil IKKE bli avkrevd ekstrabetaling til halvroyale prinsesser. Her er alt inkludert!