JoakimO
Norbrygg-medlem
Hola!
Har begynt å kverne maltet selv med en brewferm grainmill. Mistenker at jeg knuser kornet for fint da det har blitt mye bunnfall og leit å tappe ut etter endt koking. Hvor fint skal det kvernes?
Lagde en pils i helga med tørrgjær , undergjær. Rehydrerte i vann som holdt 25 grader , men tilsatte gjæren i vørteren , når vørteren var kjølt ned til 10 grader. Er det riktig fremgangsmåte?
Har begynt å kverne maltet selv med en brewferm grainmill. Mistenker at jeg knuser kornet for fint da det har blitt mye bunnfall og leit å tappe ut etter endt koking. Hvor fint skal det kvernes?
Lagde en pils i helga med tørrgjær , undergjær. Rehydrerte i vann som holdt 25 grader , men tilsatte gjæren i vørteren , når vørteren var kjølt ned til 10 grader. Er det riktig fremgangsmåte?